Aluehuoltopäällikkö

Etusivu » Avoimet työpaikat » Aluehuoltopäällikkö

Haemme Sataservice Oy Turun alueelle  energistä aluehuoltopäällikköä johtamaan aluehuoltoyksikön sekä  asiakaskohteiden toimintaa.

Vastaat asiakkaiden erinomaisesta palvelukokemuksesta ja uusasiakashankinnasta. Johdat henkilöstöä nykyaikaisella ja varmalla otteella näyttäen esimerkkiä positiivisella hands-on-asenteellasi. Sinulla on tunneälyä ja taito ylläpitää ryhmässä tekemisen meininki. Viet omat kehitysideasi tehokkaasti käytännön toimenpiteiksi. Olet ihmisten parissa viihtyvä, paineensietokykyinen ja huumorintajuinen moniosaaja.

Edellytämme

  • Teknistä ymmärrystä.
  • Kokemusta tuloksellisesta johtamisesta,
  • Vankkaa esimieskokemusta.
  • Yhteistyökykyä ja tiimipelitaitoja.
  • Useamman vuoden kokemusta teollisuuden huollosta/teknisistä toiminnoista.
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, muu kielitaito eduksi.
  • Ajan tasalla olevia IT-taitoja.

Eduksi luetaan

  • Projektien johtamis- tai koordinointikokemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä, hyvähenkisessä ja motivoituneessa porukassa.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tiedustelut ja  yhteydenotot

Aluepäällikkö Vesa Malmsten 040 027 0050

Teppo Viitanen 050 561 6704

 

Hakemukset  CV:n ja palkkatoivomuksen kera 6.1.2018 mennessä teppo.viitanen@campconsulting.fi

 

Sataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa lähes 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorin sijaitessa Raumalla. Me Sataservicen Tuottavuuden tekijät olemme nyt osa Quant Suomea ja muodostamme yhdessä entistäkin vahvemman tuottavuuden tekijöiden joukkueen! Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii 76 asiakaskohteessa lähes 30 eri maassa ja työllistää noin 2 900 henkilöä.

Sataservice+Quant