Autonkuljettaja

Etusivu » Avoimet työpaikat » Autonkuljettaja

Camp Consulting hakee  menestyvälle laivanrakennusalan yhteistyökumppanillemme Oy NIT Naval Interior Team Ltd:lle autonkuljettajaa (BE-yhdistelmäkortti) hoitamaan kuljetuksia pääasiassa Turun seudulla. Tehtäviin kuuluu kuljetusten lisäksi myös varastomiehen tehtäviä, trukin käyttöä ja kokemustaustasta riippuen muita logistiikkatehtäviä. Suomen ja englannin kielen taito ja paikallistuntemus on toivottavaa, etuna voi olla lisäksi kokemus vienti- tuonti- tai huolintatehtävistä.

Kerro hakemuksessasi koulutus- ja kokemustaustastasi ja kielitaidostasi ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja suosittelijoineen 30.11. mennessä tutkimusjohtaja Leena Salolle sposti leena.salo@campconsulting.fi. Lisätiedot: Leena Salo, Camp Consulting, puh. +358 40 052 8357

Oy NIT Naval Interior Team Ltd:llä on toimipaikkoja Piikkiössä, Turussa Artukaisissa ja Pansion telakalla, sekä Saksassa, Norjassa ja Japanissa. Pääasiallisia yhteistyökumppaneita ovat telakat, varustamot ja rakennusliikkeet eli yritys vastaa loistoristeilijöiden ja matkustaja-alusten eri alueiden kokonaistoimituksista. Kokonaistoimitukset pitävät sisällään koko hankkeen suunnittelusta luovutukseen sekä kohteen jälkihoidon. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 32,7 M€ ja henkilöstöä koko NIT:issä on tällä hetkellä noin 80.

NIT