Skip to content

Haemme vahvistusta Mauste-Sallisen laatu- ja kehitystiimiin

Etusivu » Avoimet työpaikat » Haemme vahvistusta Mauste-Sallisen laatu- ja kehitystiimiin

Mauste-Sallisen toiminnan laajentuessa panostamme entistä enemmän laatu- ja kehitystyöhömme, ja haemme laatuinsinöörin ja tuotekehittäjän tueksi henkilöä, jolla on soveltuva koulutus ja muutaman vuoden kokemus elintarviketeollisuuden laatu- ja kehitystehtävistä.

Edellytämme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta laadunvalvonnan analyyseistä, kykyä huomioida jatkuvasti tarkentuvat viranomaisvaatimukset, rohkeutta tehdä yhdessä kehitystyötä innovatiivisten asiakkaidemme kanssa sekä aktiivista ja positiivista asennetta muita työntekijöitämme kohtaan.

Vakavaraisena, kehittyvänä ja kasvavana perheyrityksenä Mauste-Sallinen tarjoaa mielenkiintoisen työtehtävän laatutuotteiden parissa. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Haussa avustaa Camp Consulting.

Lisätiedot Leena Salo 0400 528 357 tai leena.salo@campconsulting.fi

Hakemukset palkkatoivomuksen ja CV:n kera  25.2.2020 mennessä osoitteeseen rekry@campconsulting.fi Sähköpostin otsikkona tulee olla ”Laatu- ja kehitysasiantuntija, Mauste-Sallinen”

 

Mauste-Sallinen Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo, valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan, leipomoihin ja teollisuuteen.  Oman henkilöstön (n. 60 hlöä) lisäksi yrityksellä on laaja yhteistyöverkosto. Tule työskentelemään vakavaraisen, tunnetun ja luotettavan suomalaisen perheyrityksen tiimissä!

 

Sertifikaatit:
Laatujärjestelmä ISO9001

Ympäristöjärjestelmä ISO14001

Elintarviketurvallisuusjärjestelmä FSSC22000

 

Logo_alakulma_CMYK (002)
Scroll To Top