HVAC suunnittelija

Etusivu » Avoimet työpaikat » HVAC suunnittelija

Haemme asiakkaallemme Rauma Marine Constructions Oy:lle laivanrakennusprojektien

HVAC SUUNNITTELIJAA

 

Toimit RMC:n suunnitteluorganisaatiossa ja osana laivan järjestelmistä vastaavaa perussuunnittelutiimiä. Tehtävässä vastaat laivaprojekteissa ilmastoinnin perussuunnittelusta, sekä toimit hankinnan tukena teknisen kyselyaineiston laadinnassa ja toimittajien valinnassa. Varsinaisen suunnitteluvaiheen aikana valvot ilmastointisuunnittelun etenemää ja sen oikeellisuutta. Osallistut vastuualueesi osalta luokitus-, viranomais- ja asiakasneuvotteluihin asiantuntijana.

Tehtävä edellyttää kykyä ryhmätyöskentelyyn sekä taitoa toimia ulkoisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu hankittujen laitteiden käyttöönottojen organisointi ja dokumentoinnista huolehtiminen.

Toivomme hakijalta:

  • Ilmastointijärjestelmien teknistä hallintaa
  • Kykyä itsenäiseen suunnittelutyöhön
  • AutoCAD osaamista
  • Soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista

Eduksi luetaan:

  • Laivatekniikan tunteminen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän meriteollisuuden näköalapaikalta sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi uusien laivaprojektien parissa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Hakuprosessista vastaa Camp Consulting.

 

Lisätiedot ja hakemukset CV:n ja palkkatoivomuksen kera  Kaisu Viitanen +358 44 7105349 rekry@campconsulting.fi. Sähköpostin osoitekentässä tulee olla maininta ”RMC/HVAC”

 

 Rauma Marine Constructions on vuonna 2014 perustettu, kokoluokassaan ainoa kokonaan kotimaisesti omistettu laivanrakennusyhtiö. Olemme erikoistuneet monitoimimurtajien, matkustaja-autolauttojen ja puolustusvoimien tarvitsemien alusten rakentamiseen ja huoltamiseen.

Jokainen tilaus toteutetaan osaavan kumppaniverkostomme kanssa. Yhdessä meillä on kyky rakentaa erittäin korkeatasoista osaamista vaativia, kansainvälisen huipputason aluksia.

Rauma Marine Constructions ja Kvarken Link solmivat alkuvuonna 2019 rakentamissopimuksen Vaasa-Uumaja-välin matkustaja-autolautan rakentamisesta. Syksyn 2018 aikana on lisäksi solmittu aiesopimukset sekä Tallinkin Helsinki-Tallinna-välin aluksesta että puolustusvoimien Laivue2020-hankkeesta.  Hankkeiden edetessä sekä toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme nyt joukkoomme uusia laivanrakennusteollisuuden ammattilaisia.

RMC_logo2018_blue-copy