Kehityspäällikkö/-insinööri

Etusivu » Avoimet työpaikat » Kehityspäällikkö/-insinööri

Haemme kehityspäällikköä/-insinööriä Sataservice Oy:n kunnossa- ja käynnissäpidon palveluliiketoiminnan operatiiviseen kehittämiseen Rauman seudulle. Tehtävässä olet kehittämässä yrityksen valmiuksia teollisten kunnossapito- ja käynnissäpitopalveluiden edelläkävijänä.

Sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Toivomme kokemusta jatkuvan parantamisen toimintamalleista. Erilaisten kunnossapitokonseptien, kuten TPM, Lean Maintenance tai RCM tuntemus sekä kokemus kunnossapitojärjestelmistä luetaan eduksesi.

Sinulla on vahva ”tekemisen meininki” ja olet valmis laittamaan itsesi likoon tavoitteiden puolesta. Haluat olla osa joukkuetta, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa ja tuottavuutta ratkaisukeskeisesti monipuolisilla ja ennakkoluulottomilla ratkaisuilla.  Sataservicellä ihmiset saavat vapaasti käyttää luovuuttaan, vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä.

Työskentelyotteeltasi olet tuloshakuinen, aikaansaava ja rakentava. Sinulla on hyvät verkostoitumis- ja projektinjohtotaidot.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä, hyvähenkisessä ja motivoituneessa porukassa.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut sekä hakemukset 26.12.2018 mennessä CV:n ja palkkatoivomuksen kera

Teppo Viitanen, teppo.viitanen@campconsulting.fi  050 561 6704

 

Sataservice on vuonna 2003 perustettu kotimainen teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen menestystä prosessien tehostamisen kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kunnossapitopalveluita, laitteiden modernisointiprojekteja ja sähkökonehuoltoa lähes 400 ammattilaisen voimin. Sataservice toimii valtakunnallisesti, pääkonttorin sijaitessa Raumalla. Me Sataservicen Tuottavuuden tekijät olemme nyt osa Quant Suomea ja muodostamme yhdessä entistäkin vahvemman tuottavuuden tekijöiden joukkueen! Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii 76 asiakaskohteessa lähes 30 eri maassa ja työllistää noin 2 600 henkilöä.

 

Sataservice Quant