Leipomokonsultti/koeleipuri Mauste-Salliselle Naantaliin

Etusivu » Avoimet työpaikat » Leipomokonsultti/koeleipuri Mauste-Salliselle Naantaliin

Mauste-Sallisen toiminnan laajentuessa haemme Mauste-Sallisen energiseen leipomomyynnin tiimiin toista leipomokonsulttia/koeleipuria myynnin tueksi Turun seudulle.

Asiakkainasi ovat leipomot ja teollisuus, ja tehtävänäsi on auttaa asiakkaita Mauste-Sallisen tuotteiden käytössä, olla mukana asiakkaiden ja Mauste-Sallisen omassa tuotekehitystyössä sekä päämiesyhteistyössä. Työssä menestyminen edellyttää leipuri-kondiittorin koulutusta tai osaamista ja kokemusta, kykyä ja halua konsultoida ja kouluttaa. Eurooppalaisten päämiesten kanssa tarvitset englanninkielen taitoa.

Vakavaraisena, kehittyvänä ja kasvavana perheyrityksenä Mauste-Sallinen tarjoaa ylivertaisen ja mielenkiintoisen työtehtävän laatutuotteiden parissa, vapaan autoedun, puhelinedun sekä kuntosalin omissa tiloissa. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Haussa avustaa Camp Consulting.

Lisätiedot Leena Salo 0400 528 357 tai leena.salo@campconsulting.fi ja Teppo Viitanen, 050 561 6704  tai teppo.viitanen@campconsulting.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja cv:ineen osoitteeseen rekry@campconsulting.fi

Mauste-Sallinen Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo, valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan, leipomoihin ja teollisuuteen.  Oman henkilöstön (n. 60 hlöä) lisäksi yrityksellä on laaja yhteistyöverkosto. Tule työskentelemään vakavaraisen, tunnetun ja luotettavan suomalaisen perheyrityksen tiimissä!

Mauste-Sallinen_logo