Liiketoimintapäällikkö

Etusivu » Avoimet työpaikat » Liiketoimintapäällikkö

Haemme asiakkaallemme Flowplus Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja kaupallisesti ajattelevaa teknistä henkilöä johtamaan liiketoimintaa Pirkanmaalla. Vastaat toiminnasta myös Varkauden ja Lappeenrannan yksiköiden osalta. Toimipisteesi sijaitsee Tampereella, johon on rakentumassa tilat kolmen yksikön keskittymäksi. Toimivat tilat mahdollistavat liiketoiminnan kehityksen ja kasvun yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

Flowplussan liiketoiminnan verkosto ympäri Suomea mahdollistaa palvelujen laajentamiselle merkittäviä lisämahdollisuuksia. Roolisi kasvaa liiketoiminnan kasvaessa.

Edellytämme liiketoimintapäälliköltä sopivaa koulutusta sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja palveluliiketoiminnan osaamista. Olet yrittäjähenkinen ja tarvittaessa kieli kääntyy myös englanniksi. Olet erinomainen ihmisten johtaja ja johdat henkilöstöä varmalla ja jämäkällä otteella.Tässä rekrytoinnissa korostamme kokemusta sekä vahvaa johtajuutta.

Tarjoamme kasvuyrityksen positiiviset haasteet ja kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi yhdessä Flowplussan kehityksen ja kasvun mukana.

Hakuprosessissa yhteistyökumppanina toimii Camp Consulting.

Lisätietoja

Teppo Viitanen 050 561 6704

Leena Salo 0400 528 357

Lähetä palkkatoivomuksen sisältävä hakemus ja CV 19.1.2022 mennessä osoitteeseen rekry@campconsulting.fi

Pyydämme, että kirjoitat sähköpostin otsikoksi ”Liiketoimintapäällikkö, Flowplus”

 

Flowplus Oy on vuonna 2012 toimintansa aloittanut yritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimpien virtaustekniikan kunnossapitoyhtiöiden joukkoon. Flowplus Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli n.18 M€ ja henkilöstömäärä tällä hetkellä noin 170. Yrityksen strategiana ja kasvun moottorina ovat sekä orgaaninen että yrityskauppoihin perustuva kasvu. Paikallisuuden kehittämisen lisäksi tavoitteena on henkilöstön teknologisen osaamisen jatkuva kasvattaminen. Flowplussalla on 16 yksikköä 11 eri paikkakunnalla.

Flow plus face