Tulevaisuuden myynnintekijä, myyntineuvottelija

Etusivu » Avoimet työpaikat » Tulevaisuuden myynnintekijä, myyntineuvottelija

Olet potentiaalinen myynnin tekijä. Voit olla myös vastavalmistunut tai valmistumassa – persoona ratkaisee. Tässä työssä pääset kehittymään myynnin ammattilaiseksi. Työalueesi on pk-seutu.

Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta – myyntihalulla, ennakkoluulottomalla ja sitoutuvalla työotteella saat kiinni vakituisesta työsuhteesta mukavassa työyhteisössä. Tarjoamme paikkaa kasvavan perheyrityksen menestystarinassa ja myytäväksi huippuluokan palvelutuotteet. Odotamme Sinua.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kehittyä myynnin menestyjäksi. Saat hyvän perehdytyksen uusasiakashankintaan ja kaupan tekoon. Opetamme sinusta yritysten välisen kaupan ammattilaisen.

Koeaikana (4kk) takuupalkka, jonka jälkeen pohjapalkka+provisio, jolloin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi ansiotasoosi.

Jos olet tuloshakuinen ja myyntiura ympäristöalalla kiinnostaa, lähetä hakemus CV:n  ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@campconsulting.fi, sähköpostin otsikkona tulee olla ”Myyntiedustaja, Sihvari”

Tehtävää koskevat tiedustelut

Teppo Viitanen 050 561 6704

Haastattelut käynnistyvät heti ja haku saatetaan loppuun ripeällä aikataululla sopivan henkilön löytyessä.

 

Sihvari Oy on kotimainen perheyritys, joka kuljettajaa yli 50 kuorma-auton voimin yritysasiakkaiden erilaisia jätejakeita ja hyötymateriaaleja. Yhtiön liikevaihto on yli 11 M€ ja viidessä eri toimipisteessä työskentelee yli 70 henkilöä.

Sihvari