Myyntisihteeri

Etusivu » Avoimet työpaikat » Myyntisihteeri

Haemme Mauste-Salliselle Naantaliin myyntisihteeriä. Myyntisihteerin työnkuvaan kuuluu olla myyntikentän tukena.

Olet tarkka ja nopea työssäsi, hallitset sujuvasti Excelin ja tietokoneen käytön. Haluat olla myös itse yhteydessä elintarviketeollisuuden asiakkaisiimme puhelimitse. Työ sisältää mm. tilausten vastaanottamista, tarjousten tekoa ja myynnin seurantaa, hinnastojen valmistelemista ja muita toimistotöitä. Tulemme perehdyttämään uuden työntekijämme työhönsä hyvin.

Tehtävässä onnistumiseksi hakijalta edellytetään aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta. Samaan aikaan tulee pystyä työskentelemään sekä nopeasti että huolellisesti.  Myyntisihteeri saa tukea työhönsä esimieheltään, omilta kollegoiltaan, ostolta ja myyntiorganisaatiolta.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavista töistä.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä ovat:

  • Kokemus ja osaaminen vaativista toimistotöistä
  • Kyky itsenäiseen työhön
  • Oma-aloitteisuus ja huolellisuus
  • Halu kehittyä omassa osaamisessaan
  • Hyvät ihmissuhde-, vuorovaikutus-, ja neuvottelutaidot
  • Tietotekniset taidot ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja
  • Soveltuva kaupallinen koulutus
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Tiedustelut:

Liiketoiminnan kehittäjä Teppo Viitanen, +358 40 561 6704

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:si kera osoitteeseen rekry@campconsulting.fi 

Sähköpostin otsikkona tulee olla maininta ”Mauste-Sallinen, toimistosihteeri”

 

Mauste- Sallinen Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo, valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan ja teollisuuteen. Työllistämme suoraan n. 60 henkilöä ja lisäksi meillä on laaja yhteistyöverkosto. Käytössämme on omavalvontajärjestelmä ja DNV GL:n sertifioimat ISO9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmät sekä elintarviketurvallisuusjärjestelmä FSSC 22000. Yhteiskunnalliset periaatteemme kattavat taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun, joita noudatamme ja edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme. Raaka-aineemme tulevat hyväksytyiltä toimittajilta eripuolilta maailmaa. Tuotteiden valmistus, pakkaus, varastointi ja markkinointi ovat laadukasta suomalaista työtä. Koko tuotantomme on keskitetty nykyaikaiseen tehtaaseemme Naantaliin, jonka yhteydessä toimivat jäähdytetyt raaka-aine- ja valmistuotevarastot. Lähtökohtana on kestävä kehitys ja ympäristönäkökulmien huomioon ottaminen kaikessa toiminnassa, lakien ja säädösten noudattaminen ja jatkuvan parantamisen periaate. Minimoimme ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta ja huomioimme tämän yhteistyökumppaneita valittaessa

Logo_alakulma_CMYK (002)