Palkkahallinnon asiantuntija

Etusivu » Avoimet työpaikat » Palkkahallinnon asiantuntija

Haemme asiakkaallemme perinteikkäälle, mutta myös kehittyvälle ja kasvavalle Tili-Koivulle Linnankadulle Turkuun palkkahallinnon asiantuntijaa – ota siis uusi askel urallasi palkkahallinnon ammattilaisena ja ota yhteyttä!

Vakituinen työ parinkymmenen hengen ammattilaistiimissä, modernit työtilat, nykyaikaiset työvälineet, autopaikka, lounasetu, joustava työaika ja tietysti työkavereiden tuki ovat hyviä syitä ottaa uusi askel työurallasi olitpa alan rautainen ammattilainen vai vasta kehittymässä sellaiseksi. Lemonsoft ja Procountor ovat Tili-Koivussa käytettäviä palkkahallinnon työkaluja ja kokemus niistä samoin kuin ruotsin ja englannin kielen taito ovat eduksesi, jos harkitset tätä paikkaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Leena Salo, Camp Consulting, puh 040 052 8357 ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä cv:si osoitteeseen rekry@campconsulting.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Tili-Koivu Oy on perinteikäs turkulainen tilitoimisto, joka on toiminut jo 50 vuotta tarjoten nykyaikaisia tilitoimisto- ja taloushallinnon palveluita. Tili-Koivu toimii uudistetuissa tiloissa osoitteessa Linnankatu 50-52 A, 20100 Turku. Perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi Tili-Koivu palvelee ja neuvoo asiakkaitaan laajalla taloushallinnon, yrityskehityksen ja neuvontapalvelujen tarjonnalla yhteistyössä valikoitujen palveluntarjoajien kanssa yrityksen liiketoiminnan kaikissa tilanteissa. Oy Tilinova Leena Kantola Ab:n liiketoiminta siirtyi uudelle Tilinova Oy:lle vuosi sitten. Leena Kantola ja Tili-Koivu Oy toimivat uudessa Tilinova Oy:ssä osakkaina. Tili-Koivu kehittää ja markkinoi Tilitoimisto Aarnion kanssa yhteistyössä yhteisesti Avisor taloushallinto-ohjelmistoa. Tili-Koivu Oy on myös Procountorin sertifoitu tilitoimistopartneri ja kuuluu Perheyritysten liittoon.

Tili-Koivu logo