Tuotannonsuunnittelija/Process Engineer

Etusivu » Avoimet työpaikat » Tuotannonsuunnittelija/Process Engineer

Haemme Process Engineeriä vastaamaan Satatuotteen kokonaisvaltaisesta tilaus-toimitusprosessista. Iso osa tehtävää on tuotannon kapasiteetin optimaalinen kuormittaminen ja tuotantoprosessin ennakoiva ja määrätietoinen kehittäminen. Process Engineer vastaa tuotannon tilannekuvan raportoinnista.

Asiakaskontaktit, tilausten vastaanottaminen ja vahvistaminen sekä vaihto-omaisuuden optimointi ovat olennainen osa tehtävää. Haettava henkilö ymmärtää hyvin tuotannon sujuvuuden ja taloudellisen toteutuksen reunaehdot. Tärkeä osa tehtävää on materiaalien kotiinkutsut ja niiden oikea-aikaisen saapumisen varmistaminen.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä ovat:

  • Kokemus tuotannon- ja/tai projektitöiden suunnittelusta
  • Hyvät sosiaaliset taidot
  • Soveltuva (tekninen) koulutus esim. tuotantotalouden insinööri ja/tai näyttöihin perustuva osaaminen
  • Kokonaisuuksien hahmottamiskyky
  • Hyvä paineensietokyky
  • Suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen

Eduksi luetaan:

  • ERP- ja dokumentinhallintajärjestelmien käyttökokemus

Paikka täytetään sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Teppo Viitanen, Camp Consulting  p.050 561 6704

Hakemukset CV:n ja palkkatoivomuksen kera rekry@campconsulting.fi  Sähköpostin otsikkokenttään pyydämme kirjoittamaan ”Process Engineer, Satatuote”

 

Satatuote Oy on vaativan teollisuuden sopimustoimittaja laadukkaille, asiakaslähtöisille ja lämpömuovatuille muovipakkausratkaisuille.

Asiakkaalle lisäarvoa tuottava suunnitteluosaaminen ja laatujärjestelmien tinkimätön noudattaminen on vaatimus Satatuotteen yhteistyölle niin maailman johtavien lääkeyritysten kuin tunnettujen elintarvikebrändien kanssa. Satatuote on osa Marva Groupia.

images