Project Engineer / Project Coordinator

Etusivu » Avoimet työpaikat » Project Engineer / Project Coordinator

Haemme projekti-insinööriä/koordinaattoria Oy NIT Naval Interior Team Ltd:lle. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtäväsi on sujuvoittaa yhteistyötä tuotannon, hankinnan ja suunnittelun kesken projektin sisällä hoitamalla monipuolisesti erilaisia hallinnollisia ja dokumentointiin liittyviä tehtäviä. Tehtävässä menestymisen edellytyksiä:

  • Laiva-alan tekniikan perusymmärrys / vahva motivaatio oppia laivanrakennustekniikkaa
  • Järjestelmällinen ja tarkka työtapa käytännölliseen rajaan saakka
  • Reipas toimeen tarttuva luonne, rohkeus selvitellä asioita, kysyä, keskustella ja jakaa tietoa monien eri osapuolien kanssa.

Tiimimme rakentuu ihmisistä, joilla on hyvä motivaatio, joustavuutta, huumorintajua ja halua kehittyä. Lisäksi tiimimme jäsenillä on vahvat tiimityötaidot, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Saamme asiat tapahtumaan, ja haasteissa tuemme toinen toisiamme – kaveria ei jätetä. Keskitymme koko projektikokonaisuuteen ja pidämme mielessämme kaikki projektin vaihteet ja lopputuloksen.

Jos tunnet kuvauksen omaksesi omaksesi, ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera. Sähköpostin otsikkokentässä tulee olla maininta ”NIT/Project Engineer”

 Yhteystiedot:

Leena Salo, puh. +358 40 052 8357, rekry@campconsulting,fi

 

Oy NIT Naval Interior Team Ltd:llä on toimipaikat Piikkiössä, Turussa Artukaisissa ja Pansion telakalla, sekä Saksassa, Norjassa ja Japanissa. Pääasiallisia yhteistyökumppaneita ovat telakat, varustamot ja rakennusliikkeet eli yritys vastaa loistoristeilijöiden ja matkustaja-alusten eri alueiden kokonaistoimituksista. Kokonaistoimitukset pitävät sisällään koko hankkeen suunnittelusta luovutukseen sekä kohteen jälkihoidon. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 16,5 M€ ja henkilöstöä koko NIT:issä on tällä hetkellä noin 80.

NIT