Projektikoordinaattori, sähkösuunnittelu

Etusivu » Avoimet työpaikat » Projektikoordinaattori, sähkösuunnittelu

Haemme asiakkaallemme Rauma Marine Constructions Oy:lle laivanrakennusteollisuuden ainutlaatuisiin projekteihin

PROJEKTIKOORDINAATTOREITA SÄHKÖSUUNNITTELUUN 

2 paikkaa

 

Haemme  projektikoordinaattoreita Rauman telakan sähkösuunnitteluosastolle laivaprojektien sähkösuunnittelun koordinointitehtäviin. Tehtävänäsi on toimia laivaprojektin projektiorganisaatiossa sähkösuunnittelun projektikoordinaattorina vastaten projektin sähkön perus- ja valmistussuunnittelusta. Projektikoordinaattorin tehtävä alkaa myyntiprojektivaiheessa kestäen laivan takuuajan loppuun saakka.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä ovat:

  • aktiivinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen asenne
  • kokemus projektien johtamisesta
  • sujuva tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyö
  • sujuvaa englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • soveltuva tekninen koulutus (sähkö/automaatio/tietoliikennetekniikan Insinööri tai DI)
  • kokemusta laivojen sähkösuunnittelusta sekä projektien johtamisesta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän meriteollisuuden näköalapaikalta sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi uusien laivaprojektien parissa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Hakuprosessista vastaa Camp Consulting.

 

Lisätiedot ja hakemukset CV:n ja palkkatoivomuksen kera  Kaisu Viitanen +358 44 7105349 rekry@campconsulting.fi. Sähköpostin otsikkokentässä tulee olla maininta ”RMC/Projektikoordinaattori”

 

 

Rauma Marine Constructions on vuonna 2014 perustettu, kokoluokassaan ainoa kokonaan kotimaisesti omistettu laivanrakennusyhtiö. Olemme erikoistuneet monitoimimurtajien, matkustaja-autolauttojen ja puolustusvoimien tarvitsemien alusten rakentamiseen ja huoltamiseen.

Jokainen tilaus toteutetaan osaavan kumppaniverkostomme kanssa. Yhdessä meillä on kyky rakentaa erittäin korkeatasoista osaamista vaativia, kansainvälisen huipputason aluksia.

Rauma Marine Constructions ja Kvarken Link solmivat alkuvuonna 2019 rakentamissopimuksen Vaasa-Uumaja-välin matkustaja-autolautan rakentamisesta. Syksyn 2018 aikana on lisäksi solmittu aiesopimukset sekä Tallinkin Helsinki-Tallinna-välin aluksesta että puolustusvoimien Laivue2020-hankkeesta.  Hankkeiden edetessä sekä toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme nyt joukkoomme uusia laivanrakennusteollisuuden ammattilaisia.

 

RMC_logo2018_blue-copy