Skip to content

Projektipäällikkö/Projektitoiminnan team leader

Etusivu » Avoimet työpaikat » Projektipäällikkö/Projektitoiminnan team leader

Haemme Turku Repair Yard Ltd:lle projektipäällikköä. Haettava henkilö hallitsee projektitoiminnan lainalaisuudet sekä on kiinnostunut projektikontrollin ja team leaderin vastuusta osana projektipäällikön tehtävää. Tehtävään sisältyy projektipäällikön tehtävät, projektikohtainen talouden seuranta sekä projektitoimintojen kehittäminen ja yhtenäistäminen.

Turku Repair Yard koostuu n. 60 hengen kokeneesta ammattilaisten joukosta, jossa sinulla on mahdollisuus toimia omia vahvuuksiasi hyödyntäen.  Saat tuen koko tiimiltä, mutta työtapasi päätät lopulta itse. Kykenet hahmottamaan olemassa olevat hyvät projektikäytännöt yhdessä projektitiimin kanssa ja jalkauttamaan sen pohjalta yhtenäiset toimintatavat koko tiimin käyttöön. Projektipäällikön vastuualue sopii hyvin henkilölle, jolla on jo kokemusta laivaprojektiympäristöstä, projektivastuullisena toimimisesta ja projektien talouden seurannasta. Tässä tehtävässä saat hyödyntää osaamistasi laajasti.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä ovat:

  • Kokemus projektipäällikkönä toimimisesta meriteollisuudessa
  • Kokemus vastuullisesta projektikustannusten seurannasta
  • Kehittämissuuntautunut työote
  • Erinomaiset ihmissuhdetaidot ja yhteistyökykyisyys
  • Päätöksentekokyky ja halu kantaa vastuuta
  • Soveltuva tekninen koulutus sekä vahva kokemus projektivastuusta
  • Suomen ja englannin kielten osaaminen

Rekrytointiprosessista vastaa Camp Consulting.

Tiedustelut: Liiketoiminnan kehitysjohtaja Kaisu Viitanen, +358 44 710 5349

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:n kera 16.2.2020 mennessä osoitteeseen rekry@campconsulting.fi Sähköpostin otsikkona tulee olla ”Projektipäällikkö, Turku Repair Yard”

Haastattelut aloitamme jo hakuajan ollessa käynnissä ja etenemme prosessissa heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Turku Repair Yard Ltd on osa BLRT Grouppia. Turku Repair Yard on Pohjois-Euroopan suurin kuivatelakka ja on erikoistunut laivojen vuosihuoltoihin, kunnossapitoon ja uudistusprojekteihin.

Turku repair yard logo2
Scroll To Top