Purchasing Assistant / Ostoassistentti

Etusivu » Avoimet työpaikat » Purchasing Assistant / Ostoassistentti

Haemme ostoassistenttia Oy NIT Naval Interior Team Ltd:lle. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Olet mukana kokonaistoimitustemme hankinnoissa. Toimit läheisessä yhteistyössä ostovastaavan sekä työnjohdon/suunnittelun kanssa tavoitteenasi täyttää asiakasodotukset parhaalla mahdollisella tavalla. Tuot lisäarvoa projektiin ja teet tiivistä yhteistyötä myös partnereidemme kanssa.

Päätehtäväsi ovat:

  • Yksinkertaisten tarjouspyyntöjen laadinta ja sopimusneuvottelut
  • Tarjousten kaupallinen ja tekninen vertailu
  • Hankintasopimusten teko ja ostajien avustaminen niissä
  • Hankinnan muut avustavat toimet (esim. materiaalimallien hankinta, materiaalikirjojen ja luovutusaineistojen kokoaminen)
  • Toimitusvalvonta
  • Tukea NIT:in ostotoimintaa ja ostajia heidän tehtävissään
  • Raportoida linjaorganisaatiossa hankintapäällikölle ja projekteissa projektipäällikölle
  • Sovitun hankintaprosessin ja ohjeistuksen noudattaminen
  • Pitää huolen annettujen tulos-, aikataulu- ja laatutavoitteiden täyttymisestä 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä osaamista ja kuvien lukutaitoa. Olet hyvä organisoimaan teknisiä kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät ihmissuhde- ja neuvottelutaidot ja toimit asiakaslähtöisesti. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tiimimme rakentuu ihmisistä, joilla on hyvä motivaatio, joustavuutta, huumorintajua ja halua kehittyä. Lisäksi tiimimme jäsenillä on vahvat tiimityötaidot, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Saamme asiat tapahtumaan, ja haasteissa tuemme toinen toisiamme – kaveria ei jätetä. Keskitymme koko projektikokonaisuuteen ja pidämme mielessämme kaikki projektin vaihteet ja lopputuloksen.

Jos olet tarkka, tunnollinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja ja tunnet tehtävän omaksesi, ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksen kera:

Leena Salo, puh. +358 40 052 8357, rekry@campconsulting,fi  Sähköpostin aihe-/otsikkokentässä tulee olla maininta  Ostoassistentti

 

Oy NIT Naval Interior Team Ltd:llä on toimipaikat Piikkiössä, Turussa Artukaisissa ja Pansion telakalla, sekä Saksassa, Norjassa ja Japanissa. Pääasiallisia yhteistyökumppaneita ovat telakat, varustamot ja rakennusliikkeet eli yritys vastaa loistoristeilijöiden ja matkustaja-alusten eri alueiden kokonaistoimituksista. Kokonaistoimitukset pitävät sisällään koko hankkeen suunnittelusta luovutukseen sekä kohteen jälkihoidon. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 16,5 M€ ja henkilöstöä koko NIT:issä on tällä hetkellä noin 80.

NIT