Systeemivastaava, sähkösuunnittelu

Etusivu » Avoimet työpaikat » Systeemivastaava, sähkösuunnittelu

Haemme asiakkaallemme Rauma Marine Constructions Oy:lle laivanrakennusteollisuuden ainutlaatuisiin projekteihin

SYSTEEMIVASTAAVIA SÄHKÖSUUNNITTELUUN

2 paikkaa 

Haemme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin systeemivastaavia Rauman telakan sähkösuunnitteluosastolle laivojen sähköjärjestelmien suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme systeemivastaavia seuraaviin osa-alueisiin:

  • automaatiojärjestelmät
  • navigointijärjestelmät
  • palohälytys- ja turvajärjestelmät
  • kaapeloinnin reititys ja 3D suunnittelu
  • EMC ja taistelujärjestelmät

Vastuualueesi määräytyy osaamisesi mukaisesti, kaikkia osa-alueita sinun ei tarvitse hallita.

Tehtävänäsi on järjestelmien perussuunnittelu (AutoCAD & 3D), järjestelmien tekninen käsittely sekä tilaaja-, luokituslaitos- ja viranomaisyhteistyö. Työssäsi vastaat myös tuotannon avustamisesta laivan käyttöönotto- ja luovutusvaiheessa sekä takuuasioista.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
  • matkustusvalmiutta

RMC tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän meriteollisuuden näköalapaikalta sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi uusien laivaprojektien parissa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Hakuprosessista vastaa Camp Consulting.

Lisätiedot ja hakemukset CV:n ja palkkatoivomuksen kera   Kaisu Viitanen +358 44 7105349  rekry@campconsulting.fi. Sähköpostin otsikkokentässä tulee olla maininta ”RMC/Systeemivastaava”

 

 

Rauma Marine Constructions on vuonna 2014 perustettu, kokoluokassaan ainoa kokonaan kotimaisesti omistettu laivanrakennusyhtiö. Olemme erikoistuneet monitoimimurtajien, matkustaja-autolauttojen ja puolustusvoimien tarvitsemien alusten rakentamiseen ja huoltamiseen.

Jokainen tilaus toteutetaan osaavan kumppaniverkostomme kanssa. Yhdessä meillä on kyky rakentaa erittäin korkeatasoista osaamista vaativia, kansainvälisen huipputason aluksia.

Rauma Marine Constructions ja Kvarken Link solmivat alkuvuonna 2019 rakentamissopimuksen Vaasa-Uumaja-välin matkustaja-autolautan rakentamisesta. Syksyn 2018 aikana on lisäksi solmittu aiesopimukset sekä Tallinkin Helsinki-Tallinna-välin aluksesta että puolustusvoimien Laivue2020-hankkeesta.  Hankkeiden edetessä sekä toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme nyt joukkoomme uusia laivanrakennusteollisuuden ammattilaisia.

RMC_logo2018_blue-copy