Tilinpäätöstaitoinen taloushallinnon ammattilainen Mauste-Salliselle Naantaliin

Etusivu » Avoimet työpaikat » Tilinpäätöstaitoinen taloushallinnon ammattilainen Mauste-Salliselle Naantaliin

Tule työskentelemään vakavaraisen, tunnetun ja luotettavan suomalaisen perheyrityksen tiimissä! 

Haemme vakaassa kasvussa olevalle pitkäaikaiselle asiakkaallemme  Mauste-Salliselle Naantaliin  tilinpäätöstaitoista taloushallinnon ammattilaista monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.

Edellytämme kokemusta kirjanpidon ja tilinpäätösten lisäksi verotilityksistä ja -ilmoituksista, arvonlisäverojen ja ennakonpidätysten käsittelystä, palkanlaskennasta, verokyselyiden ja -tarkastusten hoidosta ja verosuunnittelusta. Tilanteen mukaan tehtäviin voi kuulua myös muita taloushallinnon tehtäviä ja talon rutiineja.

Kerro hakemuksessasi koulutus- ja kokemustaustastasi, kielitaidostasi ja tulevaisuudenajatuksistasi, ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja suosittelijoineen 7.12.2018 mennessä tutkimusjohtaja Leena Salolle sposti leena.salo@campconsulting.fi. Lisätiedot: Leena Salo, Camp Consulting, puh. +358 40 052 8357

Mauste-Sallinen Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo, valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan ja teollisuuteen.  Oman henkilöstön (n. 60 hlöä) lisäksi yrityksellä on laaja yhteistyöverkosto.

 

5970664-00204764-sallinen