Tuotannonsuunnittelija

Etusivu » Avoimet työpaikat » Tuotannonsuunnittelija

Haemme tuotannonsuunnittelijaa vastaamaan Satatuotteen kokonaisvaltaisesta tilaus-toimitusprosessista. Iso osa tehtävää on tuotannon kapasiteetin optimaalinen kuormittaminen ja tuotantoprosessin ennakoiva ja määrätietoinen kehittäminen. Tuotannonsuunnittelija vastaa tuotannon tilannekuvan raportoinnista.

Asiakaskontaktit, tilausten vastaanottaminen ja vahvistaminen sekä vaihto-omaisuuden optimointi ovat olennainen osa tehtävää. Haettava henkilö ymmärtää hyvin tuotannon sujuvuuden ja taloudellisen toteutuksen reunaehdot. Tärkeä osa tehtävää on materiaalien kotiinkutsut ja niiden oikea-aikaisen saapumisen varmistaminen.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä ovat:

  • Kokemus tuotannon- ja/tai projektitöiden suunnittelusta
  • Hyvät sosiaaliset taidot
  • Soveltuva (tekninen) koulutus esim. tuotantotalouden insinööri ja/tai näyttöihin perustuva osaaminen
  • Kokonaisuuksien hahmottamiskyky
  • Hyvä paineensietokyky
  • Suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen

Eduksi luetaan:

  • ERP- ja dokumentinhallintajärjestelmien käyttökokemus

Paikka täytetään sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Teppo Viitanen, Camp Consulting  p.050 561 6704

Lähetä hakemus CV:n ja palkkatoivomuksen kera heti osoitteeseen rekry@campconsulting.fi  Sähköpostin otsikkokenttään pyydämme kirjoittamaan ”Tuotannonsuunnittelija, Satatuote”

 

Satatuote Oy on vaativan teollisuuden sopimustoimittaja laadukkaille, asiakaslähtöisille ja lämpömuovatuille muovipakkausratkaisuille.

Asiakkaalle lisäarvoa tuottava suunnitteluosaaminen ja laatujärjestelmien tinkimätön noudattaminen on vaatimus Satatuotteen yhteistyölle niin maailman johtavien lääkeyritysten kuin tunnettujen elintarvikebrändien kanssa. Satatuote on osa Marva Groupia.

images