Tuotekehitysinsinööri, ORAS Oy

Etusivu » Avoimet työpaikat » Tuotekehitysinsinööri, ORAS Oy

Haemme korkean teknologian asiakkaallemme, Oras Oy:lle, tuotekehitysinsinööriä vastaamaan tuotteiden käyttämien järjestelmien ja ohjelmistojen kehityksestä. Keskeinen tehtävä on rakentaa ja ylläpitää ajan tasalla olevaa teknistä osaamista Oraksen sisällä sekä tehdä yhteistyötä  kumppaniyritysten kanssa laitteiden ja IoT-ekosysteemien järjestelmätason kehitystyössä. Tunnet alan toimijat ja kehitystyön parhaat osaajat.

Tehtävä edellyttää erinomaisia projektijohtamisen taitoja, itsenäistä ja käytännönläheistä työskentelytapaa. Et pelkää myöskään tarttua itse käytännön kehitystyöhön, kun kokonaisuus sitä sinulta edellyttää. Osaat priorisoida asioiden järjestyksen sekä suunnitella ja seurata eri kehitysprojektien edistymistä.

Tuotekehitysinsinöörinä olet osa Oras Group Electronics Development -tiimiä ja työskentelee pääasiassa Raumalla.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

  • Useamman vuoden kokemusta HW- ja/tai SW-kehitystyöstä ja jostain ylätason ohjelmointikielestä
  • Soveltuvaa koulutusta (esim. tieto- tai sähkötekniikan ns./DI )
  • Itsenäistä työotetta
  • Luontaista kiinnostusta tekniikkaan ja uusiin teknologioihin
  • Hyviä ihmissuhde- ja viestintätaitoja
  • Hyvää englannin kielen osaamista

Tarjoamme innovatiivisen ja tavoitteellisen työympäristön, jossa on mahdollisuus edelleen kehittyä sekä edetä. Osana Oras-konsernia olet eturintamassa kehitettäessä korkean tason saniteettivarusteita, joissa otetaan huomioon moderni tekniikka ja kestävä lähestymistapa.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme henkilö, kerro itsesi lisää.

Tiedustelut

Kaisu Viitanen, 044 710 5349

Lähetä CV:si ja palkkatoivomuksen sisältävä hakemuksesi 23.5.2021 mennessä osoitteeseen rekry@campconsulting.fi  Pyydämme, että kirjoitat sähköpostin otsikoksi ”Tuotekehitysinsinööri, Oras”

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä, joten lähetä hakemuksesi HETI. Haku keskeytetään sopivan henkilön löytyessä.

Oras keskittyy tuotannossaan yksityisten ja julkisten tilojen korkealaatuisiin ja innovatiivisiin vesikalusteratkaisuihin. Me Oras Groupissa mahdollistamme yli sadan vuoden kokemuksella turvallisen, mukavan ja kestävän vedenkäytön, kaikille.  Vuonna 2019 Oras Oy työllisti 1 421 henkilöä ja sen liikevaihto oli 120,4 milj. euroa.

Tuotekehitysinsinööri (2)