Työnjohtaja/aluevastaava

Etusivu » Avoimet työpaikat » Työnjohtaja/aluevastaava

Haemme asiakkaallemme Tejara Oy:lle  työnjohtajia/aluevastaavia laivanrakennuksen mekaaniseen varusteluun konealueille Turkuun ja  Raumalle.  Sinulla on jo alan kokemusta joko työnjohtajana tai esim. lvi- tai konesuunnittelijana.

Turun osalta työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian irtisanomisajan puitteissa heti. Rauman tehtävän osalta työsopimus laaditaan heti ja työ alkaa kesälomakauden jälkeen elokuussa,

Tejara tunnetaan dynaamisena työyhteisönä ja yrityksenä, jossa työntekijät viihtyvät ja henkilöstön pysyvyys on erinomainen. Sinuun luotetaan ja sinut perehdytetään tehtävään hyvin. Vastaavasti sinulta odotetaan sitoutuvaa työotetta, asioiden eteenpäin viemistä ja rehellisyyttä. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja tunnet laivanrakennuksen toimintaympäristön joko konkreettisesti tai suunnittelupöydän äärestä. Oli taustasi mikä tahansa, ymmärrät kone- tai putkistopuolta, tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen ja toimintatapasi on avoin, kannustava ja vastuullinen.

Työnjohtajana varmistat suunnitteluaineiston toteutettavuuden, työn resurssoinnin ja materiaalien olemassaolon joukkueellesi. Ohjaat työn etenemistä ja olet sitä kautta keskeisessä roolissa varmistamassa projektin onnistunutta toteutusta. Tehtävä edellyttää sinulta sekä jämäkkyyttä että hienovaraisuutta, sopivassa suhteessa kumpaakin. Sinulla on jo kokemusta tai voit olla myös henkilö, jonka haluaa edetä seuraavalle stepille.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä:

 • kone- tai lvi-tekniikan tuntemus
 • kokemus projektitoimituksista tai suunnittelusta
 • määrätietoisuus yhdistettynä erinomaisiin ihmissuhdetaitoihin
 • projektin kokonaisuuden hahmottamiskyky
 • toimialatuntemus (laivanrakennus)
 • soveltuva koulutus ja/tai käytännön kokemus vastaavista tehtävistä
 • suomi ja englanti, muu kielitaito on eduksi

Työnjohtajalle/aluevastaavalle tarjotaan:

 • vakituinen työ mutkattomassa työyhteisössä
 • mukava tiimi, jossa on hyvä keskinäinen luottamus
 • vastuuta osaamisesi mukaan
 • mahdollisuus ottaa lisää vastuuta monipuolisissa projekteissa

Toivomme yhteydenottoasi mahdollisimman pian ja mahdollisuutta aloittaa työssä heti mahdollisen irtisanomisaikasi rajoissa (Turku)  tai  heti kesälomakauden jälkeen (Rauma)

Tiedustelut Kaisu Viitanen 044 710 5349

Hakemukset palkkatoivomuksen ja CV:n kera osoitteeseen rekry@campconsulting.fi

Pyydämme, että kirjoitat hakuun liittyvän sähköpostin otsikoksi ”Työnjohtaja Tejara” sekä maininnanan siitä oletko kiinnostunut ensisijaiseti työstä Turussa vai Raumalla.

 

Telakka- ja rakennustyöt Tejara Oy on perustettu vuonna 1987. Tejaran oman henkilöstön määrä on n. 110 henkilöä ja sen toimipaikat sijaitsevat Pyhärannassa, Raumalla, Uudessakaupungissa ja Turussa. Tejara on erikoistunut meriteollisuuden varustelutöihin, mitä tukee oma konepajatuotanto ja putkisto- ja lvi-osaaminen. Tejara tunnetaankin osaavana luottotoimittajana niin Suomen telakoilla kuin kansainvälisestikin.

Tejara