Skip to content

Yksikönpäällikkö / Operatiivinen päällikkö

Etusivu » Avoimet työpaikat » Yksikönpäällikkö / Operatiivinen päällikkö

Haemme yksikönpäällikköä / operatiivista päällikköä Harjavaltaan QUANT Finland Oy:lle. Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii lähes 30 eri maassa ja työllistää yhteensä yli 2900 työntekijää, joista Suomessa on n. 650 alan vahvaa osaajaa.

Tehtävänäsi on johtaa kunnossapidon palveluliiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Vastaat siitä, että tuotamme asiakkaille sopimuksessa sovitut palvelut ja ylitämme odotukset. Parannamme asiakkaan tuottavuutta ja toiminnan laatua. Toimit keskeisessä roolissa asiakassuhteen edistämisessä ja asiakastyytyväisyyden varmistamisessa. Vastaat oman vastuualueen henkilöstöjohtamisesta ja henkilöstön turvallisesta toiminnasta, asiakaslupausten lunastamisesta, yksikön taloudesta sekä osallistut myynti- ja markkinointitehtäviin.

Raportoit aluejohtajalle ja kuulut alueen johtoryhmään.

Ysikönpäällikkönä/operatiivisena päällikkönä vastaat, että turvallisuusvaatimukset täytetään ja turvallisuuskulttuuriamme kehitetään yhdessä sekä henkilöstön että asiakkaidemme kanssa. Kehität palvelutuotantoamme ja varmistat että tuotamme toimillamme asiakkaillemme lisäarvoa kehittääksemme ja syventääksemme yhteistyötä. Johdat henkilöstöamme varmoin ottein ja varmistat että saavutamme meille asetetut tavoitteet.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • Kokemusta liiketoimintavastuusta ja palveluliiketoiminnasta.
  • Hyviä esimies- ja henkilöstöjohtamistaitoja.
  • Asiakaspalvelutaitoja sekä hyvää paineensietokykyä.
  • Soveltuvaa koulutusta (insinööri/DI) ja/tai vankkaa käytännön kokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä.
  • Aiempi kokemus kunnossapidon toiminnoista on ehdoton vahvuus.

Tarjoamme:

  • Vastuullisen ja vapaan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä palveluliiketoiminnan huippuosaajana.
  • Normaalia laajemman yksityisen työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntasetelit.
  • Osaamistasi ja kokemustasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden tulospalkkioon.

 

Hakuprosessista vastaa Camp Consulting. Aiemmin Quantille lähetetyt hakemukset ovat mukana haussa.

Tiedustelut Teppo Viitanen p. 050 561 6704

Hakemukset CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 16.2.2020 osoitteeseen rekry@campconsulting.fi  Pyydämme otsikoimaan sähköpostin ”Yksikönpäällikkö, QUANT”.

Tiedustelut Teppo Viitanen p. 050 561 6704

 

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii lähes 30 eri maassa ja työllistää yhteensä yli 2900 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa olemme toimineet kolmen eri yrityksen alla: Quant Finland Oy, Quant Sataservice Oy ja Quant Technologies Oy. Vuoden 2020 alusta olemme kaikki yhdistyneet Quant Finland Oy:ksi ja muodostamme noin 650 työntekijän vahvan joukkueen.

Quant
Scroll To Top