Camp Consulting avaa pääkonttorin Helsinkiin

Etusivu » Lokikirja » Camp Consulting avaa pääkonttorin Helsinkiin

Osana pitkäaikaista laajentumisstrategiaa, Camp Consulting avaa pääkonttorin Helsinkiin. Sopivia tiloja on etsitty pitkään ja neuvottelut sijoittajien kanssa ovat edenneet siten, että ajankohta on nyt otollinen.

– Alun perin suunnitelmana oli avata ainoastaan uusi toimisto, mutta nykyinen epävakaa tilanne johti siihen, että siirrämme koko pääkonttorin toiminnot Helsinkiin. Toiminta jatkuu silti nykyisissä toimipisteissä entiseen tapaan,  kertoo toimitusjohtaja Teppo Viitanen.

Epävakaalla tilanteella Viitanen viitannee tässä spekulaatioihin siitä, että Uudenmaan rajojen sulkeuduttua pääkaupungiksi nimettäisiin Turku tai toisten lähteiden mukaisesti Rauma, jossa on jo valmiiksi nimetty ”Helsingintori”. Tämä tieto puoltaa jälkimmäistä vaihtoehtoa ensisijaiseksi seuraavaksi pääkaupungiksi.

Campin strategiana on keskittää toimintansa lounaiselle ja eteläiselle rannikolle, mutta ei kuitenkaan pelkästään pääkaupunkiseutuun, mikä selittänee pääkonttorin siirtymisen Helsinkiin juuri nyt kun Turusta tai Raumasta voi tulla pääkaupunki. Kaisu Viitanen Camp Consultingista vakuuttaa, että se on asiakkaidensa tavoitettavissa pääkonttorin sijainnista huolimatta. Valtioneuvosto on tehnyt päätöksen, että Campin tarralla voi ylittää Uudenmaan rajan, mikäli rajan ylittämisen syy on Campin pääkonttorilla vierailu.

Campin pääkonttorin avajaisia vietetään 1.4.2020 klo 18.00 alkaen. Mikäli et ole vielä ilmoittaunut, ilmoittaudu mahdollisimman pian. Tervetuloa!

Ps. 1 000:lle ensimmäiselle Campin logolla varustettu ämpäri

 

Ilmoittaudu  tästä

cc_v2