Camp jatkuvan kasvun sparraajana

Etusivu » Lokikirja » Camp jatkuvan kasvun sparraajana

Camp sparraamassa kohti jatkuvaa kasvua

Camp Consulting on saanut olla tiiviisti mukana Logistikas Oy:n kasvutarinassa. Yhteistyötä on tehty laaja-alaisesti sekä johdon ja esimiesten että henkilöstön osaamisen ja tyytyväisyyden eteen. Teppo Viitanen on ollut tärkeä sparraaja toimitusjohtaja Toni Brigatille.

Lähi- ja sisälogistiikan sekä paikallisvarastoinnin palveluita, alan asiantuntijapalveluita sekä kokonaisvaltaisia hankintapalveluita tarjoava Logistikas Oy on kulkenut yhtä matkaa Camp Consultingin kanssa jo lähes 20 vuoden ajan.

– Yhteistyömme on ollut monipuolista, ja viimeiset vuodet olemme tehneet hyvinkin säännöllistä yhteistyötä. Campin toiminta on suoraa, rehellistä ja avointa. Olemme samalla aaltopituudella ja vuosien aikana on syntynyt vahva keskinäinen luottamus, sillä tunnemme toisemme ja toistemme toiminnat, toimitusjohtaja Toni Brigatti kertoo.

Kahden vuosikymmenen aikana Camp on ollut mukana yhtiön kasvutarinassa johdon sparraajana, henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys tutkimuksissa, rekrytoinneissa ja testauksissa sekä erilaisissa myynti- ja esimiesvalmennuksissa.

– Kun aloitin toimitusjohtajana marraskuussa 2015, ostin Viitasen Tepolta henkilökohtaista sparrausapua muun muassa omaan johtamiseeni sekä rekrytointeihin. Oli tärkeää saada ajatuksia ja näkemyksiä ulkopuolisin silmin.

Tyytyväisyys näkyy laadussa

Logistikas Oy toimii kuudella paikkakunnalla ja konsernin palveluksessa työskentelee vakituisena 168 henkilöä. Ilmapiiri yhteisössä on positiivinen ja vaihtuvuus henkilöstössä vähäistä.

– Meille on tullut vuosittain noin 15-20 uutta henkilöä töihin ja haluamme jatkuvasti parantaa tekijöidemme tyytyväisyyttä entisestään. Henkilöstökysely on tehty keskimäärin joka toinen vuosi, mutta ajatuksenamme on tihentää rytmiä vuosittaiseksi. Näin näkisimme, että menemme tyytyväisyyden osalta varmasti oikeaan suuntaan, Brigatti sanoo.

Parhaillaan on käynnissä Laadukas esimiestyö -projekti, johon osallistuvat kaikki Logistikas Oy:n esimiestyötä tekevät henkilöt. Korona on tuonut omat haasteensa muun muassa lähitapaamisiin, mutta työ etenee koko ajan.

– Haluamme parantaa johtamista ja sitä kautta työntekijöiden arvostuksen tunnetta. Uskomme siihen, että hyvä johtaminen näkyy työntekijöiden tyytyväisyydessä ja sitä kautta palvelumme laadussa. Campin laatima paketti sopii meidän tarkoituksiimme erinomaisesti, Brigatti kiittelee.

Toni Brigatti 2