Myyjän tehtävä on myydä

Etusivu » Lokikirja » Myyjän tehtävä on myydä

Suomi on täynnä myyntivalmentajia ja myyntikoulutuksia. Myyjiin tulee panostaa aina ja oikealla tavalla. Myyjää ei kannata ”istuttaa” missään huonossa valmennustapahtumassa kasvattamassa negatiivista tunnettaan. Hyvä myyjä arvostaa ”oikeaa käytännön kokemusta ja vertaisryhmää”, sekä valmentajaa, joka ei luule tietävänsä sitä ainutta ja oikeaa tapaa myydä.

Jokaisen menestymiseen tähtäävän yrityksen yhtenä tärkeimmistä toiminnoista on oikein johdettu ja toimiva myyntityö. Olemme saaneet olla mukana kehittämässä yli 6 000 myyjän myyntiä. Myynti on taitolaji, jossa ahkeruus ja hyvät vuorovaikutustaidot korostuvat.

Campin tutkimusten mukaan ostopäätöksen takana on aina hyvän fiiliksen syntyminen myyjän ja asiakkaan välille. Laatua ja luottamusta ei voi toki unohtaa, mutta kyky kunnioittaa ja huomioida ostajien erilaisuus, tunneäly, ovat onnistuneen myyntituloksen takana.

Myyjän motivaatio, innostuneisuus ja aito halu menestyä myynnin haasteellisessa maailmassa ratkaisevat. Miten me johdamme myyntiä ja miten myyjä johtaa itseään ovat valmennustemme ykkösväittämät.

Myyntitekniikkaa ja -tapaa voidaan toki aina kehittää, mutta tärkeintä on päästä vaikuttamaan itse myyjän omaan päähän. Myynnin psykologian ja myyjän psyyken merkityksen oivaltaminen ratkaisevat lähes kaiken. ”Annamme takuun siitä, ettei yksikään myyjä jää kylmäksi valmennustapahtumien aikana”, on Campin motto.

 

Kehitetään yhdessä myyntiäsi, ota yhteyttä 

Teppo Viitanen, 050 561 6704

fax-1889012_1920