Ville Heinola on Campin kummipelaaja!!!

Etusivu » Lokikirja » Ville Heinola on Campin kummipelaaja!!!

Ei ole riemulla rajaa, kun Liiga-kaudella 2020–2021 Camp Consultingin kummipelaajana on Lukko-puolustaja Ville Heinola. Campin aiemman, arvostetun kummipelaajan, Rauman Lukon pitkäaikaisen kapteenin, Tapio Laakson päätettyä peliuransa tuli ajankohtaiseksi uuden kummipelaajan hankinta. Ville Heinola oli siihen ensisijainen  vaihtoehto ja iloksemme se myös toteutui.

Heinola pelaa raumalaisseurassa lainasopimuksella niin kauan, kunnes NHL-seura Winnipeg Jets kutsuu pelaajansa takaisin. Siihen saakka meillä on ilo pitää Ville siipiemme suojassa. Tämä on Campille luonnollisesti  Suuri Kunnia.

Honkajoki – 1 620 asukasta, Rauma – 39 015 asukasta

Heinola on Honkajoen lahja jääkiekolle ja Raumalle – samoin kuin Campin Kaisu Viitanen on Honkajoen lahja meille camppilaisille ja asiakkaillemme. Molemmilla  on rautainen ote tekemiseensä. Ville pelaa Rauman Lukossa keskeistä roolia, Kaisun kädenjälki puolestaan näkyy Lukon strategiassa. Joten muutakin yhteistä on kuin lapsuudenmaisemat.

Honkajoki taitaa muuten olla ainut kunta Suomessa, jossa ei tässä tuhansien järvien maassa ole ainuttakaan järveä. Saattaa  myös olla, että Villenkin ensimmäiset luistelukokemukset ovat Honkajoen melko muhkuraiselta jääkaukalolta – kuka tietää. Joka tapauksessa Villen tie on kulkenut Raumalle ja siitä myös eteenpäin kohti NHL:n arvostettua jääkiekon maailmaa.

Ville ja NHL

– NHL-kauden alkaessa tavoitteeni on murtautua Jetsin vakiokokoonpanoon – tällä hetkellä sataprosenttinen panokseni on kuitenkin Raumalla ja Lukossa. Tavallista pidemmän pelitauon jälkeen tuntuu todella hyvältä aloittaa kausi ja päästä jälleen pelaamaan. Meillä on kasassa laadukas joukkue ja jokainen on varmasti valmis antamaan kaikkensa joka pelissä, Heinola toteaa.

Camp toivottaa Menestystä kummipelaajalleen sekä Rauman Lukolle Liiga-kaudella 2020-2021!

 

camp-heinola-09-2020-6 (2)