Camp mukana kasvutarinassa

Etusivu » Referenssit » Camp mukana kasvutarinassa

Kemiat kohtaavat – Camp mukana kasvutarinassa

Flowplus Oy on rakentanut kasvuaan vahvojen tekijöiden varaan. Rohkeus tehdä ratkaisuja nojaa laadukkaaseen toimintaan ja päätöksentekoon. Camp Consultingista on ollut iso apu esimerkiksi rektytointiprosesseissa.

Teknologisten laitteiden optimoituun kunnossa- ja käynnissäpitoon erikoistunut Flowplus Oy on rakentanut kahdeksan vuoden aikana upean kasvutarinan. Yritys toteuttaa pääasiassa teollisuuden energia- ja infra-alan toimijoille monipuolisia huolto- ja kunnossapitopalveluita muun muassa venttiileille, pumpuille ja sähkömoottoreille.

– Tarjoamme hyvin laaja-alaisesti kokonaiskunnossapitoa eri teknologioille. Meillä on huippuosaajat ja palvelubisneksessä tärkeä laajalle levittäytynyt toimintaverkosto aina Oulusta Kotkaan asti, operatiivinen johtaja Petteri Särkiniemi taustoittaa.

Vuonna 2012 yhdestä Oulussa sijaitsevasta yksiköstä alkanut toiminta kattaa tänä päivänä peräti 17 yksikköä 12 eri paikkakunnalla ja työllistää noin 170 henkilöä. Päättyneen vuoden liikevaihto oli noin 18 miljoonaa euroa.

– Olemme laajentaneet vuosittain, ja etenkin viime vuosina kasvu on ollut isoa. Tavoitteenamme on jatkaa vahvaa kasvua sekä orgaanisesti että mahdollisten liiketoimintakauppojen kautta.

Kasvu vaatii useita vahvoja taustatekijöitä, kuten esimerkiksi osaavia ammattilaisia, tiiviitä asiakassuhteita ja laajan yhteistyökumppaniverkoston. Yksi Flowplus Oy:n kasvussa mukana olevista kumppaneista on Camp Consulting.

– Yhteinen historiani Campin kanssa alkoi jo vuonna 2016 työskennellessäni Raumalla silloisessa Sataservice Oy:ssä ja jatkui siirryttyäni liiketoiminnan ostaneen Quant Finland Oy:n palvelukseen. Vuosien aikana olemme toteuttaneet yhteistyössä erilaisia valmennusohjelmia esimerkiksi johtoryhmätyöskentelyn sekä esimiesten ja päälliköiden valmennusten osalta, Särkiniemi kertoo.

Yhteinen näkemys ja suoraviivaista avoimuutta

Flowplus laajensi syksyllä 2020 toimintaansa Raumalle ja viime helmikuun vaihteessa Vantaalle. Samalla tuli tarve uusille rekrytoinneille ja Särkiniemi tiesi heti, mihin ottaa yhteyttä. Hän laskeskelee, että viimeisen vuoden aikana on rekrytoitu yhdessä Campin kanssa yhteensä viisi esimiestä ja yksikön päällikköä.

– Meillä on Viitasen Tepon kanssa vahva yhteinen näkemys. Hän tuntee toimialamme ja sen, minkä tyyppisiä ihmisiä haemme. Ennen rekrytoinnin alkua käymme läpi toiveet ja tarpeet, ja Teppo tuo mukaan oman näkemyksensä ja osaamisensa, Särkiniemi kiittelee.

– Häneltä saan kattavan yhteenvedon ja mielipiteet hakijoista. Tämä helpottaa minun työtäni huomattavasti, ja usein olemmekin Tepon kanssa samoilla linjoilla. Kun sitten lähdemme viimeisessä vaiheessa tekemään valintaa kahden henkilön välillä, teemme heille Everything DISC® -analyysit.

Alkavalle keväälle on suunnitteilla Flowplus Oy:n esimies- ja päällikkötason valmennusohjelma, jonka tavoitteena on kehittää heidän työtään ja valmiuksiaan omaan päivittäiseen toimintaansa. Särkiniemi kiittelee Campin tapaa räätälöidä palvelut asiakkaidensa tarpeiden mukaan.

– Pidän Tepon suoraviivaisesta ja avoimesta lähestymistyylistä, sillä se sopii mielestäni paremmin kuin hyvin meidän toimialaamme. Puhutaan sitten esimiestason rekrytoinneista tai valmennuksista, on kyseessä isot asiat. Tällöin on tärkeää, että meidän keskinäiset kemiamme kohtaavat juuri tällä tavalla, miten ne nyt kohtaavat, Särkiniemi painottaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA