Toni Brigatti, toimitusjohtaja, Logistikas-yhtiöt

Etusivu » Referenssit » Toni Brigatti, toimitusjohtaja, Logistikas-yhtiöt

”Camp on luotettava johdon sparrarimme, myynti- ja esimiestyön valmentajamme sekä tutkimustyön ja rekrytoinnin kumppanimme”

-Toni Brigatti, toimitusjohtajam Logistikas-yhtiöt

Camp mukana Logistikas-yhtiöiden kasvutarinassa

Logistikas-yhtiöt ovat kasvaneet viime aikoina keskimäärin 20 % vuosivauhtia. Samaan aikaan yhtiöiden kannattavuus on kehittynyt suotuisasti. Työntekijöiden lukumäärä on vastaavasti kasvanut samassa suhteessa.

Yhteistyö Campin kanssa on kestänyt jo lähes 20 vuotta ja olemme kokeneet sen meidän toimintaa erinomaisesti tukevana. Camp on ollut mukana kasvutarinassa johdon sparrarina, henkilöstön ja asiakkaiden tutkimuksissa, rekrytoinneissa ja testauksissa sekä erilaisissa myynti- ja esimiesvalmennuksissa.

Viimeisin steppi yhteistyössä on nyt alkava vuoden projekti, jonka työnimenä on Logistikas Oy:n laadukas esimiestyö. Tähän osallistuvat kaikki meidän esimiestyötä tekevät henkilöt. Tällä haluamme parantaa johtamista ja sitä kautta työntekijöiden arvostuksen tunnetta. Uskomme siihen, että hyvä johtaminen näkyy työntekijöiden tyytyväisyydessä ja sitä kautta palvelumme laadussa. Tällä on myös suora yhteys yhtiömme menestykseen markkinoilla, koska asiakastyytyväisyyteen vaikuttaa suuresti se, miten hyvällä fiiliksellä työntekijämme tekevät omaa työtään. Campin laatima paketti sopii tähän tarkoitukseen meille erinomaisesti. Kiitos yhteistyöstä!

Logistikas logo