Heikki Marva, toimitusjohtaja, Satatuote Oy

Etusivu » Referenssit » Heikki Marva, toimitusjohtaja, Satatuote Oy

”Camp Consulting on kumppanimme strategiatyön sparrauksessa, henkilövalmennuksessa ja rekrytoinneissa. Joka kerran käymme kokonaisuutta läpi”, kiittelee  Sataruote Oy:n toimitusjiohtaja Heikki Marva.

 

Raumalainen Satatuote on tehnyt kärsivällistä ja pitkäjänteistä muutostyötä, joka viime vuoden aikana käänsi yrityksen kasvu- uralle.
– Tämä on ollut pitkä prosessi, jossa työtä ja strategian noudattamista on tehty neljän vuoden ajan, sanoo toimitusjohtaja Heikki Marva. Kasvuun kääntymisen taustalla on nykyisten asiakkuuksien vahvistamista, uusia asiakkaita, uusia tuotteita ja innovaatioita.
– Kaiken pohjalla on hyvä tekeminen ja investoinnit. Näistä tekeminen on tärkeintä. Investointeja voidaan aina tehdä, mutta toiminnan johtaminen ratkaisee.

Satatuote teki ison investoinnin rakentamalla muovikalvon valmistuslinjaston konsernin aiemmin omistaman kirjapainon tiloihin. – Teimme konsernin kannalta ison toimialaratkaisun kun luovuimme kirjapainosta ja investoimme muoviin. Pystymme nyt valmistamaan suurimman osan käyttämästämme materiaalista, mutta sitäkin tärkeämpää on, että voimme tehdä koeajoja ja etsiä asiakkaalle uusia materiaalivaihtoehtoja, Marva kuvailee. Satatuotteen suurin asiakasryhmä on lääketeollisuuden alihankkijat, mutta kotimainen elintarviketeollisuus nousee kovaa  vauhtia.

 

Camp tiiviisti mukana

Camp Consulting on ollut yrityksen tarinassa mukana pitkään strategiatyön sparrauksessa, henkilövalmennuksessa ja rekrytoinneissa.
– Yksi iso lisäarvo, minkä Camp on meille tuonut on se, että he jaksavat joka kohdassa muistuttaa meidän strategisista tavoitteista ja miten esimerkiksi rekryttävä henkilö sopii nykyiseen ryhmään. Joka kerran käymme kokonaisuutta läpi, kiittelee Marva.

Strategiavalmennuksessa Campin ammattitaito on tullut esille siinä, kun on mietitty mitä jalkauttaminen tarkoittaa erilaisille ihmisille. – Ne ovat olleet onnistuneita tilaisuuksia ja ihmiset ovat kokeneet saavansa niistä paljon.

cc-header