Heikki Marva, toimitusjohtaja, Satatuote

Etusivu » Referenssit » Heikki Marva, toimitusjohtaja, Satatuote

”On tärkeää, että Camp ja Teppo ovat olleet pitkään meidän muutoksissa mukana ja tuntevat yrityksen toiminnan.” toteaa Marva Gpoup Oy:n ja Satatuote Oy:n toimitusjohtaja Heikki Marva.

 

Raumalainen pakkausalan yhtiö Satatuote on nostanut liikevaihtoaan jo kolmantena peräkkäisenä vuotena 5,5 miljoonasta nykyiselle tasolle 9 miljoonaan. Kasvun aikana on tehty mittavia investointeja ja kasvatettu henkilökunnan määrää.

– Investointeja voidaan tehdä, mutta tärkeintä on ihmisten johtaminen ja varmistaminen että kuljetaan oikealla strategisella polulla, toimitusjohtaja Heikki Marva pohtii.

Kaikki tehdyt toimenpiteet ovat noudattaneet sovittua strategiaa, missä Camp ja Teppo Viitanen ovat auttaneet säännöllisesti.

– Tärkeä asia Campissa ja Tepossa on, että he ovat olleet pitkään meidän muutoksissa mukana ja tuntevat yrityksen ja toiminnan. Toinen, ehkä vielä tärkeämpi on se, että Teppo on aidon kiinnostunut tuloksista ja seuraa koko ajan miten asiat etenevät, toimitusjohtaja Heikki Marva kiittelee.

Rekrytoinnit tärkeitä

Camp on ollut aktiivisesti mukana auttamalla rekrytoinneissa ja kouluttamalla osaajia. Satatuote rekrytoi uuden kehityspäällikön, Mika Kaukkilan, ja on ollut tyytyväinen.

Rekrytointiprojekti yhdessä Campin kanssa sujui mutkattomasti.

– Saimme uutta osaamista projektinjohtoon ja samalla kasvot asiakkaiden suuntaan, kun tehdään uusia pakkausprojekteja elintarviketeollisuudelle tai eurooppalaiselle lääketeollisuudelle. Uudet pakkausprojektit saattavat kestää kuukausista vuosiin, eikä niissä ole varaa epäonnistua.

Onnistunut projekti on ollut myös talon sisältä rekrytoidut laadunvarmistajat jokaiseen vuoroon. Camp toi ajatuksen tehdä sisäisestä hausta vähän näyttävämpi ja tällä saatiinkin hyvät tulokset.

– Saimme tehtäviin useita hakemuksia ja Camp teki profiloinnit ja haastattelut. Valintojen jälkeen aloitimme koulutuksen, jossa kumppanina on elinkeinoelämän koulutus AEL. Projekti meni hyvin ja tukee meidän strategiaamme.

Näiden lisäksi Satatuotteessa on aloitettu Campin tekemänä toimihenkilöiden osaamisarviointi, jossa selvitetään onko jokaisen osaaminen parhaassa mahdollisessa käytössä.

Satatuote