Janne Andersin, toimitusjohtaja, Sihvari Oy

Etusivu » Referenssit » Janne Andersin, toimitusjohtaja, Sihvari Oy

”Tepon ennakkoperehtyminen, sisällön konkreettisuus sekä kyky saada ryhmä innostumaan ovat huippuluokkaa. Jatkamme varmasti yhteistyötä.” – Janne Andersin, toimitusjohtaja, Sihvari Oy

Sihvarissa luotetaan hyvään ja avoimeen vuorovaikutukseen

Sihvari Oy on laadukkaaseen jätehuoltoon keskittyvä ja voimakkaasti kasvava perheyhtiö, joka toimii jo pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Seuraavaksi yhtiö laajentaa toimintaansa Turun seudulle, jossa ajotoiminta aloitetaan kesän 2020 aikana.

Kasvuun liittyy esimiesten ja koko henkilöstön hyvä ja avoin vuorovaikutus. Avainhenkilötyön kehittämisprosessi käynnistyi Camp Consultingin kanssa kesän alkajaisiksi CAMP-leirillä Riihivuoren huipulla.

”Halusimme koota asiakaspalvelusta, tuotannosta ja myynnistä vastaavat avainhenkilöt kevään etätöistä jälleen yhteen. Viitasen Tepon luotsaamana saimme erinomaisen tehokkaan startin organisaation toimivuuden jatkokehitykseen – yhdessä viihtymistä unohtamatta!”, toteaa toimitusjohtaja Janne Andersin. ”Lukuisia koulutustapahtumia kokeneena ja itsekin joitakin vuosia konsulttina toimineena, on todettava, että Campin ja Tepon ennakoperehtyminen, koulutuksen sisällön konkreettisuus sekä kyky saada ryhmä innostumaan ovat huippuluokkaa. Jatkamme varmasti yhteistyötä.”

Sihvari