Tapani Ekuri, toimitusjohtaja, Lounais-Suomen Taxidata Oy

Etusivu » Referenssit » Tapani Ekuri, toimitusjohtaja, Lounais-Suomen Taxidata Oy

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Campin toimintaan. Olemme järjestäneet yhdessä koulutustilaisuuksia sekä henkilökunnalle että johtoryhmälle” kertoo toimitusjohtaja Tapani Ekuri Lounais-Suomen Taxidata Oy:stä.

 

Lounais-Suomen Taxidata Oy on yksi maamme suurimmista taksikeskuksista. Yritys toimii Turun seudulla kahdeksan kunnan alueella. – Hoidamme 1. heinäkuuta alkaen Kelan kuljetukset Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Palvelut on kilpailutettu ja meillä on jatkossa kokonaisvastuu kuljetuspalveluista, kertoo toimitusjohtaja Tapani Ekuri. Lounais-Suomen Taxidatan suunnitelmissa on laajentaa myös tavanomaista välitystoimintaaRauman ja Porin alueille. Palvelun laadun kehittämiseen panostetaan jatkuvasti kouluttamalla taksiautoilijoita.

 

Kilpailun haasteisiin vastataan laadulla ja luotettavuudella

Tuleva heinäkuun 1. päivä on merkittävä myös koko taksialalle. Lakiuudistuksen myötä taksiautoilun kilpailu avataan, hintakatto poistetaan, kuljettajien pääsyvaatimuksista luovutaan ja autojen päivystys- ja asemapaikkavelvoitteet puretaan

.– Alan kilpailun vapautuminen mahdollistaa meille entistä laadukkaamman taksipalvelun tuottamisen. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nopean taksin saatavuuden, tälläkin hetkellä meillä on Turun seudulla 450 taksiautoa, Ekuri kertoo. Lisäksi Kelan kuljetuspalvelu helpottaa Ekurin mukaan taksin saatavuutta koko toimialueella.

– Lakiuudistuksen arvellaan vaikeuttavan taksin saatavuutta syrjäseuduilla, mutta meillä tulee olemaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan maaseudulla Kelan sopimuksen piiriin kuuluvia takseja. Nämä taksit pystyvät tarjoamaan palvelua myös muille asiakkaille.

– Laatukoulutus ja autojemme taksamittarit takaavat, että kuljetus on turvallinen ja asiakas saa oikeanhintaisen kyydin. Uskon, että asiakkaat osaavat jatkossa valita taksin luotettavilta taksibrändeiltä, pohtii Tapani Ekuri.

 

Camp osaltaan mukana laatutyössä

Lounais-Suomen Taxidata Oy:n yhteistyö Camp Consultingin kanssa on jatkunut jo muutaman vuoden.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Campin toimintaan. Olemme järjestäneet yhdessä koulutustilaisuuksia sekä henkilökunnalle että johtoryhmälle. Lisäksi olemme käyttäneet Campia apuna rekrytoinnissa ja tulokset ovat olleet hyviä. Jatkoakin on suunnitteilla

Ekuri