Timo Rajala, toimitusjohtaja, Rauman Lukko

Etusivu » Referenssit » Timo Rajala, toimitusjohtaja, Rauman Lukko

 

”Camp on tuonut  ymmärrystä ennen kaikkea siitä, mitkä ovat kunkin omat tehtävät ja roolit”, toteaa Rauman Lukko Oy:n toimitusjohtaja Timo Rajala.

 

Rauman Lukko Oy uusi puolitoista vuotta sitten hallituksensa lähes kokonaan. Puheenjohtajaksi tuli aktiviinen ja monessa mukana oleva logistiikan osaaja ja teollisuusmies Ari Salmi. Silloin Lukossa päätettiin mennä eteenpäin viiden osa-alueen saralla: urheilun kehittäminen, brändi, organisaatio, olosuhteet ja muut liiketoiminnat.

– Urheilun osalta olemme palkanneet urheilutoimenjohjajaksi Kalle Sahlstedtin, joka aloittaa täysipainoisesti ensi kesänä. Hänen apunaan toimii Timo Elo, joka aloitti jo viime syksynä, kuvaa toimitusjohtaja Timo Rajala. Brändiin ollaan keskitytty korostamalla yhteisöllisyyttä “Siksi minä olen Lukko” -kampanjan avulla.

– Huomattiin, että yhteisöllisys oli jäänyt liian vähälle huomiolle. Se on kuitenkin Raumalla tärkeää, että laajalla kirjolla kunnioitetaan ihmisiä, jotka ovat tässä mukana, Ari Salmi muistuttaa. Olosuhteiden parantaminen alkaa kesällä,
kun Äijänsuolle tehdään kahden vuoden aikana mittava facelift, jossa uusitaan penkkejä, äänentoistoa, mediakuutiota ja viihtyvyyttä ravintoloissa sekä tuodaan uutena anniskelukatsomo.

 

Johtoryhmä uutena

Tärkein uudistus löytyy organisaation muutoksesta ja sen mukanaan tuomista asioista. Kun organisaatio päätettiin uudistaa, samalla päätettiin kouluttaa tuleva johtoryhmä.
– Loimme selkeät tehtävät ja vastuut ihmisille. Campin kanssa lähdimme jalkauttamaan asioita, koska roolinmuutokset olivat kuitenkin isoja, Salmi jatkaa.

Toimitusjohtaja Rajala näkee toiminnassa selkeän muutoksen.
– Camp on tuonut kaikille osaamista lisää. Ja ennen kaikkea ymmärrystä siitä, mitkä ovat omat tehtävät ja roolit.

 

Tifosi ensimmäinenhallin ulkopuolinen

Uusien liiketoimintojen osalta huhtikuussa avattu sport-ravintola Tifosi on ollut merkkipaalu paitsi Raumalla myös valtakunnallisesti. Lukko toi ensimmäisenä liigaseurana ravintolatoiminnan ulos jäähallista. Toinen ravintola avataan toukokuussa golfkentälle, kun Lukko ottaa vastuun golfklubin ravintolan toiminnasta. Lukko nousee uusien ravintoloiden myötä Rauman suurimmaksi ravintoloitsijaksi

– Tifosi on päässyt hyvin liikkeelle. Pieniä asioita tietysti korjataan ja kehitetään, mutta on ollut ilo nähdä miten laajasti eri ikäiset ovat ottaneet ravintolan omakseen. Konsepti on laaja, ulottuen aamun kahvilasta illan sporttiravintolaan

cc-header