Kimmo Tamminen, tuotantojohtaja, Kingspan / Paroc Panel System

Etusivu » Referenssit » Kimmo Tamminen, tuotantojohtaja, Kingspan / Paroc Panel System

Rakenamme Kaisun johdolla keskinäisen tekemisemme saumattomuutta, oman sekä toisten toimintatapojen ymmärrystä ja vuorovaikutuksen sujuvuutta.

– Kimmo Tamminen, tuotantojohtaja, Kingspan / Paroc Panel System

Camp rakentamassa keskinäisen tekemisen askeleita

Kingspan / Paroc Panel System  valmistaa korkealaatuisia eriste-elementtejä sekä uudis- että saneerauskohteisiin. PPS on siirtynyt osaksi Kingspan Grouppia joulukuussa 2016.

PPS:ssä nähdään, että onnistuneessa yrityskulttuurissa korostuu keskinäisen tekemisen saumattomuus, oman sekä toisten toimintatapojen ymmärtäminen ja vuorovaikutuksen sujuvuus.  Näihin asioihin keskittyen Paroc Panel System onkin aloittanut 2020- ohjelman yhdessä Campin kanssa.

Koronan rajoitteista huolimatta prosessi haluttiin saada käyntiin ja ohjelman aloitus toteutettiin onnistuneesti aktiivisena ja vuorovaikutteisena BlueJeans web tapaamisena.
– Valmennuksen verkkkokoulutusosa toimi erinomaisesti, kertovat operaatiokoordinaattori Sari Dragon ja tuotantojohtaja Kimmo Tamminen.

-Oli tärkeää viedä asioita eteenpäin sen sijaan, että olisimme jääneet odottamaan aikaa, jolloin tapaamisrajoituksia ei enää ole.  Lomakauden jälkeen on hienoa jatkaa ohjelman parissa kasvotusten. Odotammekin hetkeä, kun pääsemme taas tuulettamaan ajatuksiamme Kaisun luotsaamana.

paroc_panel_system logo