Ihminen, inhimillinen työkalu

Etusivu » Uncategorized » Ihminen, inhimillinen työkalu

Kun haluatte yhdistää puut metsäksi, tsempata joukkuettanne ja rakentaa keskinäistä luottamusta, suosittelemme ajatusten tuuletusta otsikolla

Ihminen, inhimillinen työkalu.

Inhimillinen työkalu kertoo, miksi toinen toimii niin kuin toimii, mielestämme joskus vastuuttomasti, liian harkitsemattomasti tai liiaksi pitkän kaavan kautta. Mitä voimme oppia toisilta ja toiset meiltä? Ihmisinä, inhimillisinä työkaluina.

Inhimillinen työkalu on iloinen matka erilaisuuden maailmaan, jossa voi tunnistaa itsensä, hymyillä omille erityispiirteilleen ja vastaan tulee varmasti myös muita tuttuja persoonia. ”Inhimillinen työkalu” sopii sekä ajatuksia herättäväksi irtiotoksi että pohjaksi vaativiin kehitysprosesseihin esim. johtamis- ja tiimityön kehittämiseen sekä muutostilanteiden kohtaamiseen.

Valmennus pohjautuu Everything DiSC -käyttäytymisteoriaan.

Luvassa on hulvaton seikkailu eri persoonien maailmaan positiivisella otteella. Näe itsesi ulkopuolisen silmin ja nauti hetkestä, jolloin voit kokea maailmaa toisen paikalta. Poimi mukaasi eväät erilaisten ihmisten ja näiden ajatusrakenteiden ymmärtämiseen.

 

Miksi suosittelemme tätä?

Valmennus avaa näköalapaikan omien ja toisten toimintatapojen ymmärtämiseen, hyväksymiseen ja kunnioittamiseen. Erilaisten toiminta- ja ajatusmallien dynamiikan ymmärtäminen antaa lisää työkaluja johtajille, esimiehille ja työyhteisön jäsenille sekä oman organisaation sisällä että asiakasyhteisössä.

Everything DiSC on  työkalu organisaatioiden, johtamisen ja henkilöstön kehittämisessä. Tutkimustietoon pohjautuva DiSC® onkin johtava työkalu maailmassa: yli 50 milj. käyttäjää, yli 40 vuoden ajan, n. 30 kielellä, yli 70 maassa

 

cc-header