Rautalanganvääntämisestä joustavaan vuorovaikutukseen

Etusivu » Uncategorized » Rautalanganvääntämisestä joustavaan vuorovaikutukseen

Kun haluatte eväitä vuorovaikutukseen, suosittelemme ajatusten tuuletusta otsikolla

Rautalanganvääntämisestä joustavaan vuorovaikutukseen.

 

Niin työyhteisön yhteishengen kuin yksilön elämänlaadunkin kivijalkana on toimiva vuorovaikutus. Se, että osaamme pukea viestimme sanoiksi, saamme viestimme kuulluksi ja toisaalta taas opimme kuulemaan viestien todellisen tarkoituksen, poistaa monta hiertävää kiveä vuorovaikutussuhteistamme.

Kun rautalangasta vääntäminen muuttuu joustavaksi vuorovaikutukseksi, käytössä on uusia työkaluja niin kontaktin muodostamiseen kuin motivointiin ja palautteen antamiseen ilman katkeraa salamointia.

Vuorovaikutustaitoihin liittyy kiinteästi kyky kohdata ihmisten erilaisuus ja taito tunnistaa tavat, miten erilaisten ihmisen kanssa vuorovaikutussuhteen saa kukoistamaan.

Valmennuksessa käydään läpi elävin esimerkein, hauskasti ja mukaansatempaavasti miksi viestimme ei aina kohtaa ja mikä on ”se jokin”, mikä antaa viestille sisällön.

 

Miksi suosittelemme tätä?

Vuorovaikutustaitoja tarvitsemme joka ikinen päivä niin työssä, kotona kuin harrastukisissa. Joustavat vuorovaikutustaidot ovat keskeisessä roolissa työssä viihtymistä, yrityksen kehittämistä ja asiakassuhteiden ylläpitämistä.

cc-header