Yritys

Yrityksesi strateginen kumppani

Uskomme positiviseen vuorovaikutukseen, erilaisuuden kunnioittamiseen ja jatkuvaan innostumiseen. ”Kunnioitamme toisiamme ja jokaista asiakastamme” ovat arvojamme. Rehellisyys, luottamuksellisuus, ahkeruus, pitkä käytännön kokemus ja tutkittu tieto ovat asioita, joista meitä on kehuttu.

Avoin, ihmiset huomioiva kulttuuri, yhdistettynä paikallisuuteen ja hyvään reagointikykyyn ovat työskentelytapojamme. Haluamme jättää tekemisestämme aina erilaisen, positivisen Campin jäljen.

Camp lukuina 2021 (2)

Keitä me olemme?

Meitä camppilaisia yhdistää innostus asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen. Kaikki tekemisemme pohjautuu tuoreimpaan tutkittuun tietoon ja käytännön kokemukseen.

Ylivoimatekijänämme yhdistämme mielellämme keskinäiset voimavaramme ja ydinosaamisemme, tunnistamme tutkimuksellisin keinoin ensin haasteiden juurisyyt ja rakennamme sen pohjalta faktaan pohjautuvat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Haluamme, että tekemisemme painopiste on oikeissa asioissa.

Koska haluamme tarjota parasta, kouluttaudumme jatkuvasti myös itse. Olemme kaikki mm. sertifioituja Everything DiSC® -valmentajia.

Teppo
Toimitusjohtaja, liiketoiminnan kehittäjä

Teppo Viitanen

Teppo on palkittu yritysvalmentaja ja strateginen kumppani useiden yritysten johtamis- ja esimiestyön sekä myynnin ja asiakaspalvelun valmentajana ja kehittäjänä. Monipuolinen johtajatausta aina puolustusvoimista pörssiyhtiöön on luonut Tepolle vankan kokemuksellisen taustan peilata tutkittuja johtamisen toimintamalleja käytännön johtamistilanteisiin. Johtamistilanteiden epätyypillisempienkin haasteiden kohtaaminen on Tepolle arkipäivää.

Johtamis- ja myyntiprosessien kehittämisen lisäksi asiakkaamme ovat kokeneet Tepon osaamisen tärkeäksi haasteellistenkin henkilöstöristiriitojen ratkaisemisessa. Ihmisten kuuleminen yhdistettynä neutraaliin asioiden käsittelyyn on avannut monta solmua työyhteisöissä.

050 561 6704
teppo.viitanen@campconsulting.fi

 
Kaisu
Liiketoiminnan kehitysjohtaja, valmentaja

Kaisu Viitanen

Johtamiskäytännöt, strategiset prosessit, muutostilanteiden hallinta, vuorovaikutus ja ihmisten erilaisuus ovat Kaisun osaamisaluetta. Kaisu on tunnettu yritysvalmentaja, verkostojen kehittäjä ja vuorovaikutuksen peräänkuuluttaja. 

Kannustava lähestyminen on Kaisulle tyypillistä, silti hän ei epäröi nostaa haastavimpiakaan asioita esille. Liiketoiminnan kannalta positiiviset muutokset ja kehittyminen edellyttävät ihmistenvälistä yhteistyötä, ymmärrystä ja sitoutumista.

044 710 5349
kaisu.viitanen@campconsulting.fi

Leena
Tutkimusjohtaja

Leena Salo

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen, ilmapiiri-/henkilöstökysely, markkinatutkimus, esimiespalaute, taustakartoitus, peilikuvatutkimus ja suorahaku ovat kokonaisuuksia, jotka saavat Leenan liekkeihin. Leena on kiistatta yksi suomalaisista huippuosaajista tutkimusrintamalla ja vastaa Campin tuottamien tutkimusten sekä kyselyiden laadusta ja tuottamisesta yli 20 vuoden kokemuksella tutkimustöiden toteutuksesta.

040 052 8357
leena.salo@campconsulting.fi

Ritu
HR-koordinaattori

Ritva Peltoniemi

Ritva on monipuolinen osaaja suorahakujen toteutuksessa ja henkilöprofiloinneissa. Myös henkilöstöpäivien hulvattomissa sisällöissä näkyy useimmiten Ritvan kädenjälki. 

040 553 3822
ritva.peltoniemi@campconsulting.fi